TIL har et fotballtilbud til gutter og jenter fra det året de fyller 5(6) år. Det første året er det tilbud om fotballek på lørdager i mai, juni og august. Både for de som skal begynne på skolen inneværende år, samt siste års barnehagebarn. Det året barna starter på skolen blir det startet treninger i september. Det blir lagt ut tidspunkter for oppstart på våre hjemmesider og på e-post til de som har meldt seg til Tromsø IL. Det første året er dette i all hovedsak et rent treningstilbud. Fra 6 år blir kamper mot andre lag en del av aktiviteten.

Målet med all barnefotball er å gi alle et godt, lystbetont og trygt tilbud. Leken skal stå i høysetet. Fokuset ligger på det morsomste innen fotballspillet: Å score mål.

Opplevelsen av å mestre og lykkes er viktig og dette gjøres i spill med få spillere på hvert lag. Klubben ønsker å skape et miljø som preges av entusiasme, toleranse, humør og likeverd.

Tilhørighet og godt miljø både blant spillere og foreldre er første bud for å skape en TIL-årgang som kan vare i flere år og et lag som kan utvikle fotballspillere. En nøkkel er å få mange voksne ressurspersoner involvert.

I TIL har vi utdannede trenerveiledere samt et ressursteam trener. Dette er ressurser som lagenes trenere kan benytte seg av og kan bistå i blant annet oppbygging av treningstilbud. Du kan lese mer om ressursteam trener/trenerveileder her

Kontakt trenerveilederne:

trond-erling.jensen@eiendomsmegler1.no

havard.fjellvang@gmail.com

Sist oppdatert

Lukk meny